Information om GDPR

 

 

Enovy Massage följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen.

Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver nedan.

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig enligt följande:

 

1. VID KÖP AV VÅRA TJÄNSTER:

När du bokar in ett besök hos mig via BokaDirekt lagras dina uppgifter hos BokaDirekt för att sedan skickas till mig via min e-post. Dina uppgifter raderas när jag läst min mail.

 

2. VID NEDLADDNING AV GRATISPRODUKTER ELLER PRENUMERATION PÅ NYHETSBREV

Vi sparar namn och mailadress hos mailleverantör Mailerlite för utskick av gratisprodukter som i sin tur används till informationsmail och kampanjutskick.

De uppgifterna fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig. Du kan sedan när du vill med ett enkelt klick avsluta utskicken från oss.

3. PÅ HEMSIDAN:

Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett skriftligt godkännande. De sparas tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

4. SAMMANFATTNINGSVIS:

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredjepart.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Detta gör du enklast genom att kontakta oss på yvonne@enovymassage.se

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Uppdaterad 2019-10-01 av Yvonne Holmgren

HITTA TILL MIG

Du hittar Enovy Massage hos Hälsoarkaden i Diamanthuset (mitt emot Sats).   
yvonne@enovymassage.se

Tel: 070-363 59 27.
www.enovymassage.se

Bilder:
Lumeah Photography
Viktoria Davidsson
www.icons8.com

@ENOVYMASSAGE