Tibetansk Facelift

Tibetansk facelift är en kur om fyra behandlingar som alla är olika men beroende av varandra. Med tekniker som bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage löser jag upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen.
Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och kollagen ökar markant, resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det allra skönaste -en stunds vila! Det bör max gå tre veckor mellan varje behandling. Efter avslutad kur gör man en påfyllnadsbehandling inom 4-8 veckor eller oftare om man vill.

Varje behandling består av rengöring, peeling, massage och vila. Effektiv för dig med trött och livlös hud, spänningshuvudvärk, spända käkar, stressad, sömnsvårigheter men också för dig som önskar den optimala avkopplingen.

Tibetansk Facelift med MagicPot 

En superskön behandling med MagicPot som med RF/värme, vakuum och LED-ljus hjälper till att lösa upp spända partier, djupbearbetar linjer och hjälper lymfan på traven, för en mer vital och åtstramad hud. Avrundas med tibetansk faceliftmassage.

Pris Tibetansk Facelift

Tibetansk Facelift 60 min

950 kr

Paketpris 4 behandlingar

Du tjänar 500 kr.

3 300 kr

Tibetansk Facelift med MagicPot 75 min

1 350 kr

Paketpris 4 behandlingar

Du tjänar 600 kr.

4 800 kr