MagicPot behandling 

- Resultatinriktade behandlingar - 

Effektiv djupgående massage för dig som har ett stillasittande jobb med monotona rörelser, tungt ensidigt arbete, ett allmäntillstånd av stress (yttre/inre påverkan) där musklerna dragit ihop sig och försämrar cirkulationen. För dig som tränar och vill öka din smidighet eller för dig som bara önskar ökat välmående. MagicPot jobbar med RF-radiofrekvens, vakuum och LED-ljus.

Med RF genereras en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågorna tränger igenom vävnaden. Ett område värms upp och kroppens egna kylsystem sätts igång, cirkulationen, syre-och näringstillförseln ökar. Blockeringar i muskler och vävnad frigörs.

Vakuum i kombination med RF ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet. En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande.

LED-ljus terapi har en positiv effekt på kroppen. Ökad cirkulation, näringsämnen och syre når lättare ut till mjukdelar vilket stimulerar läkningsprocessen i kroppen samtidigt som slaggprodukter transporteras bort.

En behandling för dig som har ett specifikt problemområde som till exempel rygg, nacke, axlar, skuldror. Och för dig som vill öka ditt välmående och få en samarbetsvillig kropp.

Pris MagicPot behandling


MagicPot behandling


570 kr